Bericht versturen
Thuis

QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De zhi yu Handelsmaatschappij Ltd van Qingdaochang, in de mooie kuststad wordt gevestigd, Qingdao, China, is vervaardiging en handelsmaatschappij die. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van openlucht het kamperen en wandelings, vrije tijdssportuitrusting, openlucht en binnenvermaakactiviteiten. Zoals het kamperen tent, dak hoogste tent, het kamperen schoppen en hulpmiddeluitrustingen, wandelstokken, hulahoepel, en yogasportuitrusting. Wij hebben zeer vlotte ontwikkeling tijdens deze jaren. Elke reeks producten wordt ontwikkeld onder het doel voor beste gebruikend ervaring, en wij hebben vele producten met octrooi. Steun door aangepast te veroorzaken.

 

Keur OEM en ODM orden goed. Daarom zijn onze producten zeer populair in de wereld, ook is het veel hoge eer om de goede producten met consumenten van het woord overal te delen. Wij hebben een sterk handel drijvend team die beste inspanningen leveren om de dienst voor kopers oprecht te verlenen. om kopers te laten hun markt uitbreiden gemakkelijk, ontwikkelen wij zeer nieuwe productenseizoen en werken vaak zowel in kwaliteit als stijlen bij. Wij weten goed over die koper de ontwikkeling enkel ook van ons is. U zult de leider van de markt zijn bij onze stabiele en doeltreffende producten en de dienst wordt gebaseerd die.

 

Wij hebben perfecte kwaliteitsbeheersysteem en verantwoordelijkheid van de maatschappij. Als lange partner, verstrekken wij ook de periode van de kwaliteitsgarantie. Welkom over de hele wereld de kopers van en om wederzijds voordeel en samenwerkingsverhouding te bouwen op lange termijn.

CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3

CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Bedrijfsprofiel 4

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij leiden fabrikant in China dat zich in openluchtsporten specialiseerde en fitness producten die meer dan 10 jaar leveren; de goede kwaliteit en de professionele dienst helpen ons velen over de hele wereld bereiken goede reputatie; Het punt u in het platform zag is enkel één van de vele producten. wij leveren aan onze klant wereldwijd. Wij zijn gelukkig om u dit punt aan te bieden.

QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : CHUNYOO

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 500000-1000000

Opgericht Jaar : 2020

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Certificaten CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Certificaten CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Certificaten CHINA QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Certificaten